Vrhunska avdio oprema Bang & Olufsen

Brezžični zvočniki in druga hi-fi oprema

Podjetje Bang & Olufsen že več desetletij ostaja med vodilnimi proizvajalci vrhunske avdio opreme in video tehnologije. V podjetju sledimo visoko zastavljenim standardom kvalitete, tako pri dizajnu kot tudi pri sami tehnični izdelavi. Strankam želimo ponuditi izdelke, ki so moderni, napredni in se v vseh pogledih prilagajajo željam in potrebam kupca. Tako boste med vrhunsko avdio opremo v naši ponudbi zasledili raznolike brezžične zvočnike (npr. prenosni bluetooth zvočnik BeoPlay A2), katerih izdelava omogoča popolno reprodukcijo zvoka. Poslušajte glasbo v takšni obliki, kot si jo je zamislil skladatelj oz. izvajalec, umetnik. Vse, ki prisegate na čistost zvoka, bodo brezžični zvočniki zagotovo navdušili. Poleg izvrstnega zvoka vam brezžični zvočniki omogočajo enostavno prenašanje in postavitev, saj nerodni kabli niso več potrebni. Inovativen, prečiščen in prefinjen videz brezžičnih zvočnikov Bang & Olufsen v prostor vnaša videz minimalizma in elegance. Le redki zvočniki lahko služijo kot dekorativni element, ki priča o vašem občutku za estetiko – zvočniki Bang & Olufsen zagotovo sodijo mednje.

 

V salonu Bang & Olufsen v Ljubljani si lahko ogledate tudi preostale komponente hi-fi opreme, ki lahko postanejo del inteligentne inštalacije v vašem domu ali poslovnih prostorih. Z izrazom »inteligentne inštalacije« pojmujemo centralno in programirano upravljanje svetil, senčil, ogrevanja, hlajenja, nadzornih kamer in avdio-video naprav. Komponente hi-fi opreme lahko razporedite v večje število prostorov (do dvaintrideset) in jih združite v centralno voden sistem, ki ga z lahkoto upravljate preko naših aplikacij. Hi-fi oprema je tako kot preostala vrhunska avdio oprema produkt priznanih oblikovalcev, ki sledijo najnovejšim smernicam v dizajnu ali pa jih celo sami narekujejo. Čiste linije, čisti zvok – vse to nudi hi-fi oprema Bang & Olufsen.

 

Brezžični zvočniki

 

Vrhunska avdio oprema za stranke, ki želijo le najboljše

O vrhunski avdio opremi Bang & Olufsen bi lahko govorili le v presežnikih. Največ pa štejejo mnenja naših strank, ki se vedno znova rade odločajo za naše produkte. Obiščite salon Bang & Olufsen na Bregu 6 v Ljubljani in se prepričajte o avtentičnosti zvoka, ki je zaščitni znak naše vrhunske avdio opreme že dolga desetletja.