Prestižna avdio oprema, ki zadovolji tudi najvišja pričakovanja

Multi room avdio sistemi

 

Multi room oz. večsobni sistemi nam omogočajo predvajanje glasbe v večih prostorih preko prestižne avdio opreme. Sisteme multi room enostavno upravljamo s pritiskom na daljinski upravljalnik ali dotikom zvočnika, lahko pa tudi preko aplikacij na pametnih telefonih ali tabličnih računalnikih. Med seboj lahko povežete različne avdio naprave ali televizorje, glasbo na njih pa uskladite z vašimi željami in počutjem. Multi room avdio sistemi so lahko nameščeni v notranjih ali zunanjih prostorih ter v privatnih, javnih ali poslovnih prostorih. Predvajana glasba se lahko razlikuje od prostora do prostora, lahko pa jo tudi uskladite (sinhronizirate). Da bo vzdušje ob poslušanju glasbe še prijetnejše, se lahko odločite za uporabo upravljanja in senčenja za vse vrste žarnic ter upravljanja senčil ki uravnavajo intenzivnost svetlobe v prostoru. Na ekranu televizorja uravnavete instenzivnost svetlobe, pregledujete nadzorne kamere, nastavljate temperaturo prostorov in še in še. V podjetju Bang & Olufsen se že vrsto let ukvarjamo z izvajanjem pametnih inštalacij, zato lahko za vas povežemo multi room avdio sisteme z vašo pametno hišo.

 

Prestižni avdio

 

Vrhunski dizajn naše prestižne avdio opreme

 

Dodelanemu in vrhunskemu dizajnu je podjetje Bang & Olufsen zapriseženo že od ustanovitve dalje. Budno spremljamo smernice na področju vrhunskega dizajna tehnoloških naprav in si jih tudi drznemo narekovati. Prestižno avdio opremo Bang & Olufsen oblikujejo priznani oblikovalci, ki so vešči v združevanju estetskega videza in uporabnosti.


Vrhunski dizajn predstavljajo tudi natančno dodelane podrobnosti. Izogibamo se kratkotrajnim modnim trendom, ki pridejo in kmalu tudi gredo – vrhunski dizajn pa je večen.


Prestižna avdio oprema zagotavlja čist, nepopačen in dobro slišen zvok v celotnem prostoru. Testirali smo jo s pomočjo naprav in in posebej izurjenih poslušalcev. Na ta način lahko z gotovostjo trdimo, da si slušalke, zvočni sistemi in zvočniki Bang & Olufsen zaslužijo naziv prestižna avdio oprema.


Obiščite naš salon na Bregu 6 v Ljubljani in poslušajte svojo najljubšo glasbo preko prestižne avdio opreme Bang & Olufsen. Prepričani smo, da boste slišali razliko in odkrili pestrost glasbe v vsej njeni razsežnosti. Vljudno vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.