Pametne inštalacije Electra Intel

Za dom, ki je v celoti prilagojen vašim željam, navadam in življenjskemu slogu

Kdaj postane hiša oz. stanovanje dom? Pri podjetju Bang & Olufsen menimo, da takrat, ko nam poleg varnega zatočišča pod streho in privatnosti štirih zidov nudi prostore, kjer se počutimo sproščeno, prijetno, domače in mirno. Pametne inštalacije nam omogočajo, da se dom prilagaja našemu počutju, željam in aktivnostim tekom dneva. S pomočjo pametnih inštalacij lahko uskladite delovanje vseh elektronsko vodenih naprav v vašem domu, kot so termostati, avdio oprema, svetila, senčila in zavese, mali gospodinjski aparati, televizije in domači kini, igralne konzole in tako dalje. Upravljanje pametne hiše je hitro in enostavno, poteka pa lahko preko mobilnih telefonov, tablic ali računalnikov.

 

Pametna hiša

 

Upravljanje pametne hiše

Pametne inštalacije naredijo bivanje v vašem domu enostavnejše in bolj prijetno. Upravljanje pametne hiše lahko izvajamo preko ene ali več naprav, odvisno od vaših želja in potreb. Stranke se običajno odločijo za upravljanje s pametnimi telefoni ali tabličnimi računalniki, ki jih imamo pogosto pri sebi. Lahko pa se popolnoma prepustite predprogramiranim nastavitvam in po potrebi uporabljate običajna stikala.

 

Upravljanje pametne hiše vam resnično olajša in polepša vsakodnevne aktivnosti. Tako si lahko za bujenje nastavite prijetno glasbo, ki ji sledi nežno odstiranje senčil, iz kuhinje pa že veje prijeten vonj po sveže skuhani kavi iz kavnega aparata. Ko bi popoldne radi prebrali kakšno dobro knjigo, lahko preko pametnih inštalacij s pritiskom na tipko ''branje'' poskrbite za prijetno svetlobo in umirjeno glasbo za ozadje preko zvočnikov Bang & Olufsen. Večerno gledanje filma bo še prijetnejše ob avtomatski zatemnitvi senčil in svetil, ugodni temperaturi v prostoru in usklajenem delovanju vrhunske avdio video opreme Bang & Olufsen. Sprostite se, uživajte dragocene trenutke z najdražjimi, za ostalo pa poskrbijo pametne inštalacije Electra Intel.

 

Brezžični zvočniki Bang & Olufsen kot del pametne inštalacije

Žični ali brezžični zvočniki Bang & Olufsen vam nudijo reprodukcijo zvoka z izredno čistostjo in kvaliteto. Nepraktični in neestetski kabli niso več nujno potrebni, zaradi česar bo nameščanje zvočnikov v katerikoli del prostora povsem enostavno četudi doma ne prenavljate. Zvočnike lahko povežete z zvočniki v drugih prostorih (multi-room) in na ta način uživate v najljubši skladbi, ne glede na to, kje v stanovanju se nahajate. Seveda pa lahko posamezen brezžični zvočnik predvaja tudi povsem drugo glasbo, vse skupaj pa kontrolirate preko naprav za upravljanje pametne hiše.