Zbirka izdelkov Multiroom: ustvarjena za ljubitelje glasbe

03. 04. 2017

Aktualno

Bang & Olufsen Multiroom zbirka prinaša brezšumno glasbo v vsak del vašega doma z Bang & Olufsen brezčasnim dizajnom in vrhunskim zvokom.

 

Struer, Danska, Marec 2017

 

Bang & Olufsen Multiroom zbirka omogoča uživanje lepote glasbe in dizajna cel dan, vsak dan. Ob lahkotnem dotiku zvočnika se začne predvajati vaša priljubljena glasba, ki napolni ves vaš dom s prijetnim zvokom.

 

Filozofija za vsakim izdelkom iz Multiroom zbirke je, da ni potrebno, da je vaš priljubljen brezžični zvočnik običajen ali vsakdanji, ampak je lahko poseben in spektakularen v smislu dizajna in mojstrske izdelave, prav tako kot vaše pohištvo. Ne nazadnje nihče ne izbere popolnoma enakih stolov in miz za vsako sobo svojega doma.

 

 

 

Imamo izjemno multiroom ponudbo. Lep dizajn, superiorno akustiko in odlično mojstrstvo izdelave. To so kvalitete, ki so pomembne za naše stranke. Živimo v domovih, ki so personificirani in odsevajo to kar smo. In ljudje smo unikatni – večina glasbenih sistemov pa ni, pravi Marie Kristine Schmidt, Vice Presiden Brand, Design & Marketing.

 

TOUCH-TO-JOIN ukaz (dotakni se, da se pridružiš)

Bang & Olufsen ima dolgo zapuščino inteligentnih multiroom rešitev in že od leta 1980 nudimo napredne povezane avdio sisteme. Danes so možnosti pretakanja in distribucije glasbe doma skoraj brez omejitev. In ne potrebujete žic ali tehničnega znanja, da bi upravljali Bang & Olufsen Multiroom zbirke – deluje takoj, ko jo odpakirate.

 

Izdelki so med seboj povezani v koherenten in uporabniku prijazen brezžični sistem, ki ga lahko nadzorujete prek mobilnih naprav – ali enostavno z dotikom zvočnika. Medtem ko se gibljete po vašem domu, se le enkrat dotaknete izdelkov in v trenutku se nemoteno povežejo s preostalim sistemom. Lahko se odločite za različno glasbo v različnih prostorih ali pa pustite eni sami melodiji, da preplavi vaš dom.

 

Predvajajte neposredno z vaše priljubljene glasbene aplikacije s pomočjo popularnih tehnologij kot so Chromecast, Apple AirPlay ali Bluetooth, ali pa bodite deležni polnega Bang & Olufsen doživetja s pomočjo nove Bang & Olufsen App.

 

THE MULTIROOM COLLECTION

Bang & Olufsen je določil izbor šestih lepih prvovrstnih brezžičnih zvočnikov, imenovanih Bang & Olufsen Multiroom zbirka, ki se razprostira od prenosnih, v stožec oblikovanih BeoSound 1 & BeoSound 2 brezžičnih zvočnikov do naprednega BeoSound 35 brezžičnega glasbenega sistema s svojim impresivnim in dekorativnim razponom. Vključena sta tudi nedavno predstavljeni Beoplay M5, zmogljivi multiroom zvočnik ter ikonični glasbeni sistem Beoplay A9 in glasbeni sistem Beoplay A6.

 

Integrirana Bang & Olufsen multiroom rešitev omogoča enostavno naknadno nadgradnjo sistema z novimi izdelki, kot so Bang & Olufsen televizije in drugi zvočniki. Bang & Olufsen multiroom deluje celo s klasičnimi Bang & Olufsen izdelki različnih generacij.