Glasba s stene

26. 04. 2017

Aktualno

Bang & Olufsen predstavlja brezžični zvočniški sistem, ki je kombinacija odličnega zvoka s prilagodljivim dizajnom in izjemno akustiko. BeoSound Shape je edinstven brezžični zvočniški sistem, ki izboljšuje akustičnost prostora tudi ko ni vključen.

 

Struer, Danska, 4. april 2017

 

BeoSound Shape stenski, modularni zvočniški sistem, osnovan na heksagonalnih oblogah, ki so lahko kreativno postavljene na steno v vseh mogočih velikostih in vzorcih. Na ta način lahko ljubitelji interierja svobodno in v popolnosti izkoristijo in uravnotežijo vizualno prisotnost BeoSound Shape v dizajnu sobe.

 

Kot pravi zvočni zid z izjemno zvočno uprizoritvijo, je BeoSound Shape popoln kreator razpoloženja – obenem pa nudi edinstveno funkcionalnost dušenja resonanc, idealno za velike večnamenske prostore tako v naših domovih, kot tudi v trgovinah, studiih, salonih, pisarnah in hotelskih lobijih.

“Notranje razpoloženje avditorija je ključno za naše fizično in duševno blagostanje, tako kot naravna svetloba, svež zrak in ergonomija. BeoSound Shape udejanja odličen Odgovor na izzive akustike notranjih prostorov s pomočjo inteligentne distribucije zvoka in efektov absorbcije resoniranja.”, pravi Marie Kristine Schmidt, Vice President Brand, Design & Marketing.

 

Postavitev brez omejitev

BeoSound Shape sestavlja kombinacija zvočnikov, ojačevalnikov in akustičnih dušilcev v obliki oblog, ki oblikujejo zvočno predstavo in vizuelni dizajn sistema. Glede na vaš individualen dizajn, sestavlja BeoSound Shape od šest do praktično neomejenega števila enot/oblog v eni postavitvi.

 

Izberite barvo!

Ne le, da je postavitev BeoSound Shape popolnoma prilagodljiva – zvočniški sistem nudi tudi izbor vrste barv in tekstila. Bang & Olufsen barvna paleta vsebuje barvo modre pariške noči (Parisian Night Blue), škrlatnega srca (Purple Heart), vojaško zeleno barvo (Infantry Green), bravo brazilske gline (Brazilian Clay), sivo divje golobice (Wild Dove Grey) in klasično črno barvo.

 

Sodelovanje s priznanim danskim izdelovalcem dizajnerskega tekstila Kvadrat pa dodaja še naslednje ekskluzivne možnosti v smislu volnenih tkanin in barv: Brown by Kvadrat, Moss Green by Kvadrat, Pink by Kvadrat in Dark Blue by Kvadrat. Lahko v poljubni kombinaciji.

 

 

Orkester na steni

Izjemen Bang & Olufsen upmixing algoritem je razvit za ustvarjanje izrazito jasne in natančne zvočne slike z vokalistom v sredini in instrumentalisti ob strani. To imenujemo ‘Orkester na steni’. Ambicija je ustvariti zvočno doživetje kot če bi orkester bil dejansko v živo igral postavljen ob steno, ob tem pa se poslušalci lahko prosto gibljejo po prostoru.

 

Kmalu bo na voljo tudi Bang & Olufsen spletno oblikovalsko orodje , ki bo omogočalo tako vizualno mešanje in usklajevanje gradnikov/enot kot tudi ustvarjanje akustičnih predlogov za optimalno postavitev zvočniških gradnikov.