Hi-fi oprema najvišje kvalitete

Vrhunska avdio oprema Bang & Olufsen

Pod oznako hi-fi oprema se skrivajo različne komponente sistemov za predvajanje glasbe. Sem navadno sodijo zvočniki, ojačevalniki, receiverji, slušalke in druge komponente hi-fi opreme, ki omogočajo izvrstno reprodukcijo zvoka, pri Bang & Olufsen pa te komponente združujemo in se s tem izognemo nepotrebnemu velikemu številu komponent in ''škatel''. Z visokokakovostno hi-fi opremo je poslušanje glasbe pravi užitek. Dokler ne izkusimo tako dobre reprodukcije zvoka z lastnimi ušesi, je težko vedeti, kaj zamujamo. Prepričani pa smo, da se boste po poslušanju glasbe preko naše vrhunske avdio opreme le stežka sprijaznili manj kvalitetnim. Kakovost hi-fi opreme preizkušamo s tehnološkim testiranjem, pa tudi s pomočjo ljudi, ki imajo izreden sluh in občutek za zvok.
S pomočjo hi-fi opreme Bang & Olufsen boste lahko predvajali in poslušali glasbo v poslovnih prostorih ali v zavetju vašega doma. Vrhunsko avdio opremo lahko povežete drugimi napravami (video in avdio naprave, svetila, gretje, itd.) v t.i. pametno inštalacijo, ki jo nato enostavno upravljate preko aplikacije za pametne telefone ali tablice.


Hi-fi opremo podjetja Bang & Olufsen lahko preizkusite tudi v našem salonu na Bregu 6 v Ljubljani ter se na ta način prepričate, da gre resnično za vrhunsko avdio opremo.

 

Vrhunska avdio oprema

 

Domači kino

Za domači kino potrebujemo poleg vrhunske avdio opreme tudi visokokakovostne video naprave. Pri nas boste našli vse potrebne komponente za vaš domači kino, kot so zvočniki za hišni kino, ustrezni procesorji in hranilniki glasbenega in slikovnega materiala. Da bo vaš domači kino še bolj popoln, lahko avdio-video komponente povežemo z drugimi sistemi v hiši, kot sta recimo osvetlitev z lučmi in zatemnitev oken. Ko si boste zvečer zaželeli dobrega filma, bo domači kino ustvaril vzdušje, ki bo zelo podobno javnemu kinu, nemalokrat celo boljše
Obiščite nas in dovolite, da vam predstavimo celovite rešitve za vaš dom s področja avdio in video opreme.

Vrhunski moderni dizajn naših izdelkov bo v vaš dom ali poslovni prostor vnesel pridih elegance. Izdelki Bang & Olufsen vam omogočajo popolnoma novo doživetje zvoka in slike, ki vas bo očaralo.