Glasbena oprema, s katero boste doživeli glasbo v vseh njenih odtenkih

Prestižna avdio oprema Bang & Olufsen, ki bo spremenila vaš pogled na zvok


Priznano dansko podjetje Bang & Olufsen je v svetu elektronskih naprav sinonim za perfekcijo. Naši začetki segajo v daljno leto 1925. Izdelujemo prestižno avdio opremo za avtomobile, poslovne prostore in dom (high end zvočniki, slušalke, zvočni sistemi, multiroom oz. večsobne avdio naprave, itd.), video izdelke (domači kino, vrhunske televizije z najpopolnejšim daljincem BeoRemote One in dovršenimi aplikacijami), pametne instalacije (centralno in programirano upravljanje svetil, senčil, ogrevanja, hlajenja, nadzornih kamer, ...), rezidenčne in komercialne aplikacije ter skrbimo za vodenje projektov in vzdrževanje obstoječih sistemov. Kupcem želimo ponuditi celoten spekter različnih avdio in video naprav, ki omogočajo združevanje v večje sisteme, ki jih nato nadzoruje inteligentna inštalacija v hiši.


Brezčasna eleganca, minimalizem, čut za estetiko, inovativen dizajn, tehnološka dovršenost in izjemna kvaliteta so lastnosti, ki so skupne vsem našim produktom. Dolga leta izkušenj in stika s strankami so nam nakazala, kaj od nas pričakujejo kupci, ki cenijo kvaliteten zvok in sliko. Moderna tehnološka oprema Bang & Olufsen ne temelji na množični prodaji, temveč na strankah z izbranim okusom, ki po prvem nakupu običajno postanejo naše zveste stranke. Razumljivo – ko spoznamo, kakšne razsežnosti imata lahko vrhunski zvok in slika, se ne zadovoljimo več z nekvalitetnimi izdelki.

 

High end zvočniki

 

Glasbena oprema Bang & Olufsen


Kljub moderni opremljenosti naših proizvodnih hal, se zvočniki Bang & Olufsen še vedno kalibrirajo in uglašujejo ročno, v največjem akustičnem laboratoriju na svetu. Ta podatek priča o naši zagnanosti in predanosti, iz katerih se rojeva prestižna avdio oprema. Stranke našo glasbeno opremo prepoznavajo kot vrhunski izdelek, zato se dosledno držimo visokih standardov kvalitete. Glasbena oprema, ki je delo vrhunskih oblikovalcev, vsekakor nudi veliko več od klasičnih in že videnih oblik. Drznemo si narediti korak dalje, o čemer pričajo naši zvočniki in sorodna glasbena oprema, ki so na področju oblikovanja zagotovo razred zase. Nove smernice nakazujejo glasbeno opremo, ki si zasluži vidno mesto v vašem domu. Prestižna avdio oprema se lahko povezuje v sisteme, ki prenesejo zvok v večje število prostorov v vašem stanovanju ali poslovnem prostoru. Upravljanje celotnega sistema glasbene opreme je enostavno, a hkrati nudi dovolj naprednih možnosti za posebne želje.


Vljudno vabljeni na ogled prestižne avdio opreme v naš salon na Bregu 6 v Ljubljani.